U bekijkt onze website in een verouderde browser. Voor de beste gebruikers ervaring kunt u hier één van de nieuwe browsers downloaden.

Over ons

Jan en Alex vormen de basis van Schilders & Onderhoudsbedrijf J.A. Jonker. Afhankelijk van de klus werken wij samen met een groep zeer professionele en VCA gecertificeerde schilders en vakmannen. Werken doen wij het meest in de omgeving van Rotterdam Rijnmond/Zuid-Holland. Maar ook een klus aan de andere kant van het land nemen wij graag aan. Wij werken voor allerlei soorten klanten; van particulieren en vve's tot bedrijven, scholen en aannemers. Ook hebben wij het Stadhuis en de Laurenskerk in Rotterdam mogen schilderen. Sinds 2018 zijn wij ook een samenwerking aangegaan met Jobeca Vastgoed Onderhoud B.V., gespecialiseerd in stuc- en spuitwerk.

Betrouwbaarheid

Wij werken met veel plezier. Dat vinden wij belangrijk, maar onze klanten ook. Wij gaan met uiterste zorg om met uw huis, bedrijf of interieur. Ook ons advies kunt u vertrouwen. Zo zou het kunnen zijn dat wij u adviseren uw schilderwerk nog een jaar uit te stellen.

Als de klant dat wenst dan geven wij samen met de verfleverancier na ons schilderwerk een garantiecertificaat. Wij verklaren daarmee op schrift dat u de komende drie tot vijf jaar (afhankelijk van de afspraak) gegarandeerd bent van blijvend goed resultaat. Mocht het schilderwerk eerder gebreken vertonen dan zullen wij dat kosteloos herstellen. Dat is hoe wij graag werken.

Offerte aanvragen

Voordat u ons inhuurt wilt u natuurlijk weten wat u dat gaat kosten. Om daar een goede inschatting van te kunnen maken, komen wij kosteloos bij u langs. Wij kunnen u dan ter plekke adviseren over de werkzaamheden en materialen die wij nodig achten. En bij ons betaalt u altijd wat vooraf is afgesproken.

Tips bij het maken van uw keuze

Hieronder treft u een aantal tips die u zouden kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een schilder;

  • Gebruikt de schilder milieuvriendelijke materialen?
  • Biedt de schilder u garantie over het schilderwerk?
  • Om kosten te besparen zou u schilderwerk kunnen combineren (bijvoorbeeld met uw buren of door meerdere klussen tegelijk uit te laten voeren)
  • Maak met de schilder vooraf een prijsafspraak om verassingen achteraf te voorkomen.

Lager btw-tarief

Particulieren en vve’s betalen een lager btw-tarief (thans 9%) voor schilderwerk. Dit geldt voor huizen ouder dan twee jaar en is van toepassing op arbeidsuren, niet op materiaalkosten. Dat betekent voor u een besparing van 13%.